Alina Eremia

Alina Eremia

Location RO
Genre POP
Agent Valeria Vdovîi
valeria@forward.ro
Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
`

Alina Eremia este definiția talentului, iar vocea ei impresionantă, precum și pasiunea pentru dans, o poziționează ca fiind una din cele mai fresh artiste din România. Artista are o carieră în creștere constantă în industria muzicală, concerte în toată țara, hit-uri care ajung imediat pe primele poziții și campanii de imagine cu cele mai puternice branduri. Alina Eremia este o artistă completă, cu o experiență vastă în muzică și actorie, dar și cu o pasiune pentru dans și pictură.

Născută și crescută la Buftea, și-a descoperit talentul de mică, astfel că de la vârstă de 5 ani deja participa la numeroase concursuri muzicale, iar la 12 ani reprezenta România la Concursul Eurovision de Juniori. De la 14 ani a decis să se mute singură la București, iar la 18 ani și-a început cariera de actriță cu rolul principal în cel mai urmărit serial „Pariu cu viață”.

De-a lungul timpului, Alina Eremia a avut colaborări de succes cu foarte mulți artiști din România și nu numai, printre care Grasu XXL, Vunk, Mark Stam, Vescan, Raluka, Nane, Faydee, Rudenko ș.a. În 2014 a lansat piesa „Cum se face” care a devenit hit imediat, fiind una din cele mai ascultate piese din acel an, acumulând un total de 42 de milioane de vizualizări doar în 2014.

O altă colaborare de succes a fost cu Dj Sava și What’s Up pentru piesa „Dulce amar”, piesă care are 23 milioane de vizualizări. Alina Eremia a lansat piesă după piesă, toate ajungând pe locul 1 în diferite topuri muzicale, iar în 2017 și-a lansat primul album 360.

La puțin timp după semnarea contractului cu casa de discuri Global Records, Alina a lansat piesa „Promite-mi” cu Dirty Nano și „De sticlă”, ultima ajungând nr.1 în Trending-ul de pe Youtube România.

Au urmat alte hit-uri, printre care putem aminti „Aripi de Vis” – prima piesa scrisă în totalitate de Alina și produsă de Marcel Botezan & Sebastian Barac, dar și „BRB” cu unul din cei mai cunoscuți artiști de trap – Nane.

În 2020, artista a lansat single-ul „Noi”, un succes garantat – milioane de vizualizări pe YouTube și 5 săptămâni de locul 1 în topul național de radio. În 2021, Alina Eremia și-a bucurat audiența cu un album de succes – „Deja Vu”: acesta consta din 12 piese, feat-uri inedite și un photoshooting inclus într-o carte.

De asemenea, Alina Eremia s-a implicat în mai multe proiecte de TV. A fost concurentă la show-ul de televiziune „Dansează printre stele” (2014), concurentă și câștigătoare la show-ul „Te cunosc de undeva” (2015), dar și jurat pentru 3 sezoane la concursul pentru copii „Next Star” (2016-2017).

Prin numeroasele ei contracte de imagine, și anume Imaginea Oriflame din 2016 până în prezent, Spelnd’or, Ariel, Coca-Cola, Harley Quinn, About You ș.a., ne convingem cât de talentată și completă este Alina Eremia ca artist.

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează