Andre Rizo

Andre Rizo

Location RO
Genre DJ
Agent Cristi Ochiu
cristi@forward.ro
Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
`

Crescând alături de un tată muzician împătimit care a avut grijă să își împartă pasiunea cu familia, lui Andre i-a fost menit să devină un pasionat al muzicii, asemeni tatălui.

Andre Rizo a intrat în industria muzicală încă din 1999, dar si-a început cariera de DJ în anul 2006, când devine DJ rezident la Clubul Pacha din București. În anii ce au urmat, începe munca de producție în studio, dedicându-și timpul pentru propriile materiale muzicale dar si pentru ale multor altor artiști din zona dance românească. Deși iubește să performeze în cluburi sau la festivaluri, pasiunea sa pentru muzică merge mai departe de entuziasmul de a mixa. In calitate de producător, își găsește o mulțime de alte moduri prin care să se exprime artistic.

In 2017/2018 lansează cel de-al 9-lea EP, “Going Forward”, încurajat de performanța de a fi cel mai difuzat DJ si producător de pe Dance FM, cu succesiv 7 piese rulând pe post.

In 2019, Andre isi celebrează decada aniversară artistică prin primul turneu național transpus in tehnologia VR360, o performanță în premieră Europeana. Turneul se desfășoară in 10 orașe din Romania.

Cu peste 1,5 milioane de streamuri pe Spotify si prezent in topul 20 Tech House Beatport din intreaga lume, alături de nume ca Solardo, Martin Ikin si alții, Andre este numit cel mai bun DJ al anului 2019 în Romania.

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează