Andrew Dum

Andrew Dum

Location RO
Genre DJ
Agent Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
Cristi Ochiu
cristi@forward.ro
`

Unul dintre DJii în ascensiune pe scena muzicii electronice, Andrew Dum se face remarcat prin talentul înnăscut pentru mix, stilul îndrăzneț care aduce oamenii împreună și creativitate.

Star în ascensiune pe scena muzicii electronice, Andrew Dum este un talent firesc în ceea ce privește mixajul, cu un stil îndrăzneț care aduce oamenii împreună, datorită creativității sale. Seturile lui sunt caracterizate de groove-uri cool, melodii fresh, voci catchy și melodii autentice.

Andrew Dum a fost primul DJ român care a avut un turneu național – X Tour, impresionând publicul din 12 dintre cele mai mari și mai importante orașe. A încheiat turneul cu 3 concerte speciale în Dubai. De asemenea, a fost invitat să cânte la o petrecere privată Louis Vuitton Mansion și la un eveniment privat pentru Coca-Cola Worldwide. Aici aftermovie de la unul dintre show-urile lui din Dubai.

Anul trecut, Andrew Dum a lansat piesa „Mammy Blue” iar „Limoncello” cu Michel Kotcha a fost susținută de nume importante din scena EDM, precum Sam Feldt, Hardwell, Don Diablo și Lost Frequencies.

Andrew Dum a putut fi urmărit pe scenele celor mai mari festivaluri din România, precum UNTOLD Festival, Awake Festival, Afterhills Festival, Deep Forest Fest, Summer Well Festival, PRO FM on TOP.

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează