Antonia

Antonia

Location RO
Genre POP
Agent Valeria Vdovîi
valeria@forward.ro
Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
`

Antonia a trait alaturi de parintii ei in Statele Unite ale Americii, de la varsta de 5 ani. A locuit si a crescut in statul Utah si in orasulLas Vegas, unde a terminat liceul si a intrat si in lumea modelling-ului. A participat la sute de sedinte foto pentru reviste si a ajuns sa colaboreze cu agentii mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models. Canta de la varsta de 10 ani si a urmat cursurile unei scoli de muzica din SUA.

Experienta si perioada petrecuta in State i-a influentat stilul muzical si a ajutat-o pe Antonia sa devina una dintre cele mai cool artiste din Romania, cu o voce extraordinara, o frumusete uimitoare si un show live impresionant.

La varsta de 18 ani, s-a intors in Romania alaturi de familia sa, unde l-a cunoscut pe producatorul roman Tom Boxer. Impreuna, au creat prima piesa intitulata “Roses on Fire”, care a fost un real succes, inclusiv in afara Romaniei, fiind difuzata pe posturi de radio si TV din Olanda si Polonia.

Al doilea single, “Morena”, produs si acesta de Tom Boxer, a fost cea mai difuzata piesa de pe radio din Romania la acel moment, iar la doua luni de la lansare, a urcat in toate topurile muzicale.

Printre colaborarile ei se numara si piesa „Pleacaalaturi de trupa Vunkcare are peste 19 milioane de vizualizari pe Youtube.

In 2012 a semnat cu casa de discuri Global Records, iar piesele care au fost lansate in urma acestei colaborari au ajuns in toate topurile muzicale romanesti.

De-a lungul carierei a primit numeroase premii la evenimente din Romania pentru best artist, best female artist, best song, best use of social media (Media Music Awards, Romanian Music Awards) s.a.

Putem afirma ca Antonia este unul dintre cei mai mari artisti din Romania cu o cariera ascendenta si melodii in topurile radio, concerte in intreagatara si strainatate (Dubai, Turcia, Canada, Monaco) si cu numeroase contracte de imagine. Printre campaniile de imagine se numara branduri cum ar fi Vodafone, Benvenuti Romania, Babyliss, Cocolino, AVON, Volvo, Lipton, Joe, Kreskova s.a.

De asemenea, Antonia a fost jurat al emisiunii The Four, un show de talente difuzat pe Antena1.

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează