Bitză

Bitză

Location RO
Genre HIP HOP
Agent Andrei Unguru
andrei@forward.ro
Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
`

Cântărețul român de hip-hop Bitza, considerat un pilon important în dezvoltarea acestui gen muzical în România, are o carieră de peste 20 de ani în industria muzicală, fiind astăzi un artist consacrat care își ține fanii aproape.

După opt albume de studio lansate de-a lungul anilor, cel mai recent fiind Sevraj II, album ce vine ca o completare în cariera artistului și o reîntoarcere la origini. Albumul cuprinde 17 piese și cuprinde featuring-uri cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală românească. Printre aceste nume se numără Ombladon, FreakaDaDisk, Bvcovia, Tata Vlad, Butch, K-Gula, Dj Wicked.

După 20 de ani în peisajul muzical din România, artistul și-a arătat versitalitatea și a început 3 proiecte de podcast în care are ca invitați nume sonore din scena românească. Gazda podcasturilor ”Vorbește vinul!”, difuzat la postul național de radio Kiss FM, și ”Vorbește shotul”, un podcast pe Youtube care adună în jur de 20k per episod, Bitza accesează noi audiențe în fiecare an. Cel mai recent podcast al său are ca temă principală jocurile video, Lock and Load, fiind un proiect în care Bitza a crezut încă de la început. În acest podcast, Bitza împletește pasiunea pentru jocuri ale invitaților cu o discuție atât pe tema pasiunii pentru acest hobby, Contul său de Tik Tok a reușit să adune 10k în mai puțin de 2 luni de la lansare, în decembrie 2022.

A fost nominalizat de patru ori la MTV Music Awards și a câștigat 6 discuri de platină. Melodiile sale au adunat 60 de milioane de vizualizări pe Youtube.

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează