Carla’s Dreams

Carla’s Dreams

Location RO
Genre POP
Agent Valeria Vdovîi
valeria@forward.ro
Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
`

Carla’s Dreams este unul dintre proiectele cele mai nonconformiste din industria muzicala, cu piese versatile, mesaje puternice si tematica diversa.

Un proiect muzical cu milioane de fani, zeci de piese lansate, sute de milioane de vizualizari, sute de concerte, fiind unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune, reusind să cucerească publicul din România și nu numai, într-un timp relativ scurt.

Piesa “Sub pielea mea #Eroina” a devenit una dintre cele mai apreciate melodii ale trupei Carla’s Dreams, cucerind Ucraina, Rusia și ajungând pe locul 11 în Shazam la nivel mondial, depășind P!nk, Coldplay și Florence + The Machine.

Portofoliul Carla’s Dreams mai include și “Nocturn”, un proiect care conține 6 istorii scurte, povestite de 6 personaje în aproximativ 200 de zile. Au fost lansate 13 piese, printre care “Luna”, “Dependent” cu Deliric, “Anxietate” cu Antonia, alături de câteva mărturii și alte materiale.

Printre ultimele lansari Carla’s Dreams se numara “N-aud” împreună cu EMAA, “Victima” lansata la inceputul anului 2022, urmata apoi de “Inapoi”, “Doar Tu”, “Adidasii Gri” si “ae”.

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează