DARA

DARA

Location RO
Genre POP
Agent Valeria Vdovîi
valeria@forward.ro
Andrei Unguru
andrei@forward.ro
`

DARA reprezintă o experiență muzicală captivantă, cu versuri și melodii care te conduc spre o călătorie a autodescoperirii. Talentul ei se manifestă într-o simbioză perfectă între sensibilitate, voce și creație muzicală, oferind ascultătorilor o incursiune autentică în universul său artistic.

Începuturile carierei sale datează din 2012, în Republica Moldova, iar popularitatea i-a crescut semnificativ odată cu participarea sa la selecția Națională Eurovision. Potrivit datelor MediaForest, în același an, DARA a devenit cea mai difuzată artistă din Moldova. Colaborările sale remarcabile cu Carla’s Dreams au adus două piese ce au devenit repere în cultura moldovenească.

Deschizându-și drum în peisajul muzical românesc în 2014, DARA a realizat o colaborare de excepție pentru piesa “Fie Ce-o Fi”, alături de INNA, Antonia și Carla’s Dreams. În 2017, artista a luat decizia de a se stabili în București și a demarat o carieră impresionantă.

Pe parcursul anilor, DARA a lansat numeroase single-uri, in paralel câștigându-și notorietatea ca textier și topliner talentat, colaborând cu artiști precum Sasha Lopez, Dj Sava, Irina Rimes, Puya sau AlbWho. Piesele scrise de ea au atins înălțimi notabile în topurile muzicale românești și internaționale.

Albumul “RULETA”, lansat în 2022, reprezintă o creație personală în care a investit trei ani de muncă. “RULETA” fost prezentat publicului printr-un eveniment inedit, în care toate piesele au fost interpretate de alți artiști prieteni ai Darei: Adda, The Motans, Holy Molly, Mario Fresh, Mark Stam, Tosh, Ale Blake, Florian Rus.

În 2023, DARA a continuat să surprindă ascultătorii cu mai multe single-uri, printre care și “Neiubire Virtuală”, o piesă manifest ce face parte din mișcarea împotriva violenței digitale “Bodyright”, inițiată de UNFPA, o agenție ONU.

Cu planuri muzicale ample pentru viitor, DARA pregătește lansarea unui nou album în 2024, intitulat “Zenit”, consolidându-și astfel statutul ca artistă creativă și influentă în peisajul muzical contemporan.

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează