EMAA

EMAA

Location RO
Genre POP
Agent Valeria Vdovîi
valeria@forward.ro
Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
`

EMAA este o artistă căreia îi place să te aducă mereu în universul ei unic și să te mentina plutind si visand prin vocea ei puternica. Personalitatea ei complexă te va purta prin diferite stări și sentimente în timp ce asculți muzica ei. În liceu a scris poezie și proză și acum face poezie în căștile noastre. În calitate de compozitoare, ea a colaborat cu artiști precum Silent Strike, Deliric, BAB, Armies, având hituri uriașe cu artiști precum Carla’s Dreams și The Motans.

Colaborarea cu Silent Strike a avut un mare impact asupra vieții sale profesionale, fiind și motivul pentru care s-a mutat la București: „Am lucrat împreună la două dintre albumele sale, apoi a fost Deliric și emisiunea TV Hackerville”, spune EMAA.

„Zburatorul”, „În fiecare seară”, “Cat mai lejer” și „N-aud” sunt doar câteva din hiturile ei care au fost în rotație puternică la toate posturile de radio din România. Ea are multe proiecte în față, planificând următorul ei album și concerte. EMAA are, de asemenea, proiecte cu HBO, cântecul ei „Free man fall” este parte a coloanei sonore oficiale a Spy / Master TV Series.

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează