Erika

Erika

Location RO
Genre POP
Agent Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
Valeria Vdovîi
valeria@forward.ro
`

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România.

Finalistă a primului sezon One True Singer, Erika a lansat alături de ADI single-ul „Regreți”, piesă susținută de cele mai importante posturi din România.

Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii.

Erika își construiește și o bază de fani, colaborări precum ,,4 dimineața”, cu Marko Glass, sau ,,Sugar”, cu Theo Rose, fiind bine primite, mai ales în mediul online.

De asemenea, Erika a lansat alături de ADI și un material mai complex,  EP-ul “11”, care a fost foarte bine primit pe platformele de socializare. În 2023, Erika a lansat pentru soundtrack-ul oficial al filmului de succes ,,Haita de acțiune”, piesa “Ferrari, alături de Berechet, și piesa ,,Vine Poliția”.

Artista a făcut senzație la Urbanist Sessions, unde a prezentat în avanpremieră piesa “Tap Tap”, care a avut mare succes ulterior și pe platformele de socializare.

Mai mult decât atât, ultimul său single, ,,Femei”, are mai mult de 1,5M de vizualizări pe YouTube, iar recent a colaborat cu Badd G și RUL pentru piesa ,,Durag” și a lansat piesa “Who Is This” pe canalul Beach, Please!

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează