Florian Rus

Florian Rus

Location RO
Genre POP
Agent Valeria Vdovîi
valeria@forward.ro
Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
`

Florian Rus este unul dintre cei mai în vogă artiști și compozitori din industria muzicală din România, evidențiindu-se prin abilitatea sa de a transpune emoțiile intr-un limbajmuzical profund. Și-a făcut debutul ca artist solo în 2017 cu piesa „Cât încă ne iubim”, urmată la scurt timp de „Cel mai lung drum”, însă cel mai mare succes l-a cunoscut odată cu lansarea single-ului „Străzile din București”, alături de MIRA. Piesa a dominat topurile radio și TV săptămâni la rând, adunând peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube și 7milioane de streamuri pe Spotify, devenind una dintre cele mai ascultate piese ale anului 2019.  

A urmat „Pe buzele tale”, o declarație de dragoste modernă, care a fost inclusă în EP-ul „Străzile din București”, lansat la finalul aceluiași an.
„Sunetul meu preferat”, o piesă scrisă și cântată de Florian alături de Sore a adus un nou succes pentru artist, plasându-se în top 10 Media Forest, urmată de colaborări cu nume sonore din industrie, precum Ioana Ignat și AMI. 

În 2021 Florian Rus a lansat un nou single mult așteptat: “Pură ficțiune” care a atins  locul 1 în topul național de radio pentru 4 săptămâni. La finalul aceluiași an, artistul a colaboratcu JO pentru piesa „Dacă m-ai iubit cândva”.

Anul 2022 a fost marcat de succesul hitulului “Partea mea de vină“, piesă ce a ocupat locul 4 în topul național de radio săptămâni la rând.

La începutul anului 2023, Florian a surprins publicul cu prima sa colaborare alături de Antonia, “Dududum”, o piesa catchy fredonată răsunător în cadrul show-urilor sale. A urmat apoi și piesa “Ultima decizie”, al cărui refren a strâns zeci de mii de utilizări pe platformele de Social Media.

Pe lângă succesul său impresionant ca artist solo, Florian este și unul dintre cei mai prolifici compozitori din ultimii ani. A colaborat cu unii dintre cei mai importanți artiști din România, precum: Andra, MIRA, AMI, Shift, Lidia Buble și Marius Moga, avand contributiisemnificative la hituri notabile, precum Plouă” (Holy Molly x Tata Vlad), „Cum de te lasă” (MIRA), „Spune-mi” (Roxen), „Să fii fericit” (Alina Eremia), „De ce?” (Mira), “Enigma” (AMI x Tata Vlad).

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează