Irina Rimes

Irina Rimes

Location RO
Genre POP
Agent Valeria Vdovîi
valeria@forward.ro
Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
`

Născută și crescută în Republica Moldova, Irina Rimes a avut un succes răsunător cu piesa „Visele” în 2016, reușind să ocupe prima poziție în topurile posturilor locale.

Până în prezent au urmat numeroase hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi” și „Nu știi tu să fii bărbat”, patru albume de studio, fiecare dintre acestea fiind construit în jurul unui nou concept, peste 530 de milioane de vizualizări pe YouTube și sute de concerte, naționale și internaționale, susținând spectacole pentru fanii ei din țări precum Anglia, Irlanda, Belgia, Franța și SUA.

Realizările muzicale ale artistei i-au oferit un loc în scaunul de antrenor la Vocea României timp de cinci sezoane consecutive.

În martie 2023, Irina și-a încheiat cu succes cel de-al doilea turneu, HOME TOUR, debutând cu concertul de la Sala Palatului și continuând apoi cu 9 concerte în alte 8 orașe. In 2024 va incepe un nou mini-turneu prin țară,”Sufrageriile Irinei” chiar cu Sala Palatului, pe 13 martie 2024.

Toate aceste spectacole de succes ale Irinei Rimes au consolidat statutul ei de unul dintre cei mai mari artiști din România.

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează