Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi

Location RO
Genre SPECIAL PROJECTS
Agent Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
Valeria Vdovîi
valeria@forward.ro
`

Este cea mai iubita artista de către copiii si adolescenții din România, Republica Moldova șidiaspora, idolul generației Z, cum s-au autointitulat aceștia.

La doar 17 ani, Iuliana Beregoi este prima artista din România care a reusit sa umple SalaPalatului de doua ori in aceeași zi, la doua spectacole, pe data de 12 martie 2022.

Este protagonista serialului Lara, serial care face parte deja din cultura copiilor si adolescențilorvorbitori de limba romană.

Produs de Mixton Music, echipa de management si productie a artistei, Lara este primul sisingurul serial românesc de pe Netflix.

Cu un background muzical care se duce pana la vârsta de 4 ani, Iuliana Beregoi si-a începutcariera muzicală in anul 2016, cand a lansat prima piesa, Vina mea, devenita rapid un imn al generației sale.

In anii care au urmat, alaturi Alina Todasca si Catalin Dascalu, managerii artistei si co-fondatoriiMixton Music, Iuliana Beregoi s-a bucurat de un succes incredibil devenind un adevaratfenomen, cu hituri care au devenit imnuri ale generatiei Z, ajungand nr.1 in YouTube trending sicu un film serial de success care a intrat pe Netflix.

Mai tarziu, prin parteneriatul dintre Mixton Music si Global Records, Iuliana a lansat melodiicare au ajuns nr 1 in topurile de radio si Media Forest.

La vârsta de 14 ani, in anul 2018, Iuliana Beregoi a susținut primul ei concert la Sala Palatului,sold out. Mai tarziu in acelasi an, a susținut cel de-al doilea concert sold out la Sala Palatului, urmat de 2 turnee nationale.

Cu peste 2,3 milioane de urmăritori pe TikTok, 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram siaproape 1 milion de abonați pe YouTube, Iuliana Beregoi si echipa Mixton Music se focusează pe începuturile unei cariere internaționale.

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează