Manuel Riva

Manuel Riva

Location RO
Genre DJ
Agent Cristi Ochiu
cristi@forward.ro
Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
`

Prezent în clasamentele Billboard internaționale, DJ-ul și producătorul Manuel Riva (George Emanuel Călin) a reușit să bifeze unele dintre cele mai mari performanțe atinse în România de un producător muzical, fiind în spatele mai multor proiecte mainstream dance de succes încă din anul 2000.

Manuel Riva este cunoscut pentru hituri precum „MHM MHM”, „Sacred Touch”, „Hey Now” sau „Miami”, melodii adăugate în playlisturile celor mai mari DJ-i din lume, precum Tiesto, Fedde LeGrand, Cosmic Gate sau Sander Van Doorn, fiind totodată unul dintre artiștii nominalizați la Europe Music Awards, ca „Best Romanian Act”.

Colaborările sale cu artiști consacrați precum Alexandra Stan, Linsday Lohan, Kelli-Leigh, Misha Miller sau Eneli sunt o consecvență, astfel că anul 2021 îl plasează din nou în atenția publicului prin noi colaborări productive.

“Muzele”, piesa lansată alături Liviu Teodorescu, s-a bucurat de succes în clasamentele radio și a stabilit un record, ajungând pe locul 1 în topul radio din România doar în câteva ore de când a fost lansată pe platformele de streaming, cu cele mai multe difuzări.

Cea mai recentă lansare împreună cu IRAIDA- “Modern Love”, reprezintă o radiografie exactă a ceea ce avem nevoie în viața noastră în vremurile pe care le trăim, și nu doar din punct de vedere sentimental, ci de un aer nou, care să ne inspire și să aducă ce ne dorim cel mai mult: starea de liniște pe care o căutăm cu toții, conștient sau nu, în fiecare moment al existenței noastre.

“Modern Love” este primul single de pe albumul care se va lansa în prima parte a anului 2022, album ce menține unul dintre cele mai fresh stiluri de pe piața muzicală, genuri ce se regăsesc in zona muzicii electronice, deep house, main room, dance.

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează