Mira

Mira

Location RO
Genre POP
Agent Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
Andrei Unguru
andrei@forward.ro
`

MIRA este cunoscută ca și o cântăreață de muzică pop și una dintre cele mai îndrăgite voci feminine din România. Succesul ei depășește granițele cu hit-uri precum „Cum de te lasă”, „Ce-o fi o fi” (feat. Vescan), „Fete din Balcani” (feat. Corina & Skizzo Skillz), „Uit de tine”, „Inimă nebună” (feat. Dj Project) și „Străzile din București” (feat. Florian Rus), „Cheia inimii” (feat. Dj Project) care au intrat direct în topuri și au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Și-a început oficial cariera muzicală în 2012 și de atunci și-a făcut un nume lansând multe cântece îndrăgite și populare. Scrie, cântă la chitară și la pian și pe 12 martie 2021, de ziua ei, a lansat primul album intitulat „MIRA Divina”.

MIRA a lansat multe alte piese care au avut un succes impresionant pe YouTube și au cucerit publicul: „Dragostea nu se stinge” – care a adunat peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Fete din Balcani” – o colaborare hot care a generat peste 90 de milioane de vizualizări pe YouTube și „Bella”, care a adunat peste 40 de milioane de vizualizări.

Cunoscută ca una dintre icoanele de frumusețe ale industriei muzicale românești, MIRA se pregătește pentru al doilea album care va fi compus doar din feats. „Deziubeste-mă”, o piesă cu totul specială și emoționantă lansată în colaborare cu Mario Fresh este prima piesă de pe acest album.

Vara aceasta, una dintre cele mai populare colaborări din România a fost între MIRA și JUNO, piesa „Toată noaptea” fiind în tendințe încă de la lansare.

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează