Randi

Randi

Location RO
Genre POP
Agent Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
Andrei Unguru
andrei@forward.ro
`

În 2005, cariera lui Randi a luat un curs ascendent. Odată cu formarea proiectului Morandi, împreună cu Marius Moga, a lansat hituri care le-au adus succesul atât în România, cât și în alte țări din Europa. Proiectul a fost unul de succes, băieții obținând performanțe marcante:

8 single-uri pe locul 1 (în topuri locale și internaționale)
2 milioane de copii ale albumului de debut (Reverse) vândute
2 nominalizări la MTV Europe Music Awards pentru cel mai bun debut (în 2005 și 2006)
Piesa „Angels” a fost cel mai downloadat produs digital în Rusia și Ucraina.
A urmat o perioadă productivă în care băieții de la Morandi au lansat 3 albume în 3 ani: „Reverse” în 2005, „Mind Fields” în 2006 și „N3XT” în 2007. Formația s-a bucurat de popularitate în peste 20 de țări datorită unor hituri ca “Beijo”, “Falling Asleep”, “Angels”, “Save Me” sau “Colors”. Au concertat mult în Europa de Est și au primit numeroase premii:[4]

Best Song @ MTV Romania Music Awards 2006
Best Video @ MTV Romania Music Awards 2006
Best Romanian Act @ MTV Europe Music Award 2008
Best International Act @ Eska Music Awards 2008
Best International Hit Polonia @ Eska Music Awards 2009
Best International Song @ Musiq1 Music Awards 2009
Triple Platinum Disc în Rusia pentru albumul N3XT
În 2014 Randi s-a lansat solo, cu piesa „Prietena ta”, care a devenit rapid no. 1 în majoritatea topurilor muzicale. Au urmat piese de succes precum Până vara viitoare, Visător, Dansăm sau Ochii ăia verzi, cumulând un total de peste 400 de milioane de vizualizări pe YouTube cu piesele sale.

Randi a câștigat numeroase premii și pe parcursul carierei solo, precum Viral Music Video by IceeFest & Cat Music[5] („Prietena ta”), Best YouTube @MediaMusic Awards (Ochii ăia verzi)[6] sau Premiul pentru excelență în muzică (Romanian Fashion Awards 2017

Înafară de cariera solo proprie, Randi este compozitor și textier, iar de-a lungul carierei a compus nenumărate piese pentru artiști români dar și internaționali. Piesele compuse de el pentru artiști precum Delia, Loredana, Jo, Corina sau Pitbull ajung constant în topuri atât pe radio și TV, cât și în online, pe YouTube.

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează