Sickotoy

Sickotoy

Location RO
Genre DJ
Agent Cristi Ochiu
cristi@forward.ro
Bogdan Niță
bogdan@forward.ro
`

Cu o experiență vastă atât în muzică, cât și în programare, SICKOTOY este unul dintre cei mai aclamați producători de muzică ai momentului. Omul din spatele lui SICKOTOY este Alex Cotoi, unul dintre cei mai buni producători români pe care industria i-a văzut vreodată. Pe lângă faptul că are o mulțime de colaborări naționale și internaționale, este și câștigătorul unui Grammy pentru „The Best Latin, Rock & Urban Alternative Album”, obținut prin colaborarea sa cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru „Baddest Girl in Town”.

Sickotoy și-a lansat debutul cu piesa, „Addicted” cu Minelli, având un succes uimitor și fiind clasata pe locul 1 in Top Shazam România. Sunetul și vibrația specială ale melodiei au fost, de asemenea apreciate la radio, stând timp de 12 săptămâni în top 5 Media Forest România, cea mai înaltă poziție fiind locul 3.

Următoarea sa lansare, „You Don’t Love Me” cu Roxen, a înregistrat de asemenea, acelasi succes, ajungând pe radiourile internaționale.
Următoarele lui colaborări -„Dum Dum” cu Ilkay Sencan și „VKTM” cu INNA & TAG au cucerit topurile digitale, datorită sunetului diferit și a bass-ului marca Sickotoy.

Următorul hit „Gasolina” cu EM44 a cucerit toate posturile de radio din România, în timp ce „Touche” cu Misha Miller s-a lăudat cu popularitate în topurile din Franța și Ucraina.

„Lovesick” in colaborare cu Maruv a fost apreciată pe tot teritoriul Rusiei, iar una din cele mai recente lansări „Papa” cu INNA și vedeta pop din Albania – Elvana, a ajuns în toate topurile din țară și Europa.

Cu următoarele două lansări – “Runnin’ Out of Love” și “Maria” cu IRAIDA, Sickotoy ne confirmă că este unul din cei mai succes producători muzicali din România.

BOOKING REQUEST

    Event Details

    Contact Details

    anulează